Телевизионен шкаф Magic, антрацит гланц, 240см, внос Германия

330.00 лв.

Телевизионен шкаф Magic, антрацит гланц, 240см

Състояние :

  • Нов продукт, на пакет 1 бр
  • код 3096

Изчерпан